Kan utenomjordisk liv ha sendt en drone til vårt solsystem på jakt etter liv?

De aller leste er enige i at om vi mennesker skal søke etter liv på andre planeter utenfor vårt eget solsystem så vil dette bli gjort ved hjelp av ubemannede romfartøyer utstyrt med en eller annen form for kunstig intelligens, og spørsmålet blir da om det vil være så unaturlig at det første tegn på intelligent liv vi møter på vil være i form av en drone?

Nå har Dr. Avi Loeb ved Harvard University som er en av de ledende forskerne på verdensrommet og romlegemer offentlig uttalt at han tror det uforklarlige romlegemet som har fått navnet Oumuamua kan ha vært en utenomjordisk drone.

Under kan du se et intervju med Dr. Avi Loeb og du kan lese en sak i Nettavisen her.

Personlig tror jeg det finnes liv andre steder i universet, og jeg tror at om det finnes intelligent liv vil dette på et eller annet tidspunkt i likhet med oss mennesker søke utenfor sin egen planets grenser etter annet liv, og jeg ser det derfor ikke som så velig kontroversielt om man også vurderer det til at enkelte uforklarlige himmellegemer kan være droner fra fremmede verdener.

Jeg mener også at om det finnes liv andre steder i universet, og om vi møter på dette så vil en gang måtte bli den første, og da vil denne første kontakten nok ikke helt være som vi forventer, og jeg tror vi kanskje ikke engang vil forstå at vi har vært i kontakt med en utenomjordisk intelligens.

Hvorvidt denne Oumuamua var en slik utenomjordisk drone skal jeg ikke si så mye om, men man bør kanskje lytte litt til de som er ledende innen sitt felt av forskning.

Så hva mener du om Oumuamua? Var det en UFO eller bare en asteroide som beveget seg ulikt noe alt annet vi har sett?

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar