Kan barberhøvelselskapet Gillettes siste reklame være starten på et mannsopprør?

Har feminiseringen av samfunnet endelig nådd sitt klimaks, og vil vi nå se at menn endelig begynner å «slå» tilbake mot den politisk korrekte bermens stadige angrep på menn og være tradisjonelle maskuline idealer?

Slik kan det se ut om man skal tro responsen på Gillettes siste reklamekampanje som hadde til hensikt å støtte oppunder den såkalte #metoo bevegelsen og feminisme ved å fremstille maskulinitet som noe negativt og giftig.

Man kan jo spørre seg hvordan et selskap som hovedsakelig har MENN som kunder, og som har bygget hele sin merkevare rundt ideen om at maskulinitet er noe positivt, og at ekte maskulinitet betyr å ta seg av og beskytte familien, jobbe hardt for å nå sine mål og være en positiv lagspiller nå plutselig stempler disse verdiene med begrepet «giftig maskulinitet» som er oppfunnet av feministiske sosiale krigere som anser mannen som samfunnets verste fiende?

Ut fra reaksjonene reklamevideoen har fått på internett er det ikke vanskelig å se at Gillette virkelig har bommet med denne reklamen, og de vil nok oppdage at det å stemple 90 prosent av sin kunder som «giftige» voldelige overgripere ikke er særlig bra for businessen og at enkelte hoder vil rulle i selskapets markedsføringsavdeling.

Problemet er bare at skaden alt er gjort, og stadig flere både unge og eldre menn sier nå de aldri kommer til å benytte seg av Gillettes produkter igjen, og at de nå har fått nok av å bli stemplet som voldelige overgripere av en politisk korrekt elite som til stadighet gjør knefall for feministene og venstresidens sosiale aktivister.

Til og med den liberale engelske tv verten Piers Morgan viser klart sin avsky for Gillettes reklame, og forteller hvordan han tidligere har oppfattet at selskapet har strebet for å fremme en positiv maskulinitet, mens de nå ser ut til å kalle den samme positive maskuliniteten de før fremmet som en «giftig maskulinitet» som fremmer kvinneundertrykkelse, overgrep og vold.

Du kan se Piers Morgans triade mot Gillettes reklame under:

Personlig er jeg hundre prosent enig med Piers Morgan i hans karakterisering av Gillettes reklame, og vil oppfordre alle menn til enten å finne seg et annet merke å benytte når de skal barbere seg eller rett og slett vise sin avsky gjennom å la skjegget gro!

Nå er det på tide at mannen manner seg opp og virkelig krever respekt og annerkjennelse for sin maskulinitet og for alt menn bidrar med i samfunnet vårt som det ser ut til at vestlige kvinner nå tar som en selvfølge.

Vi trenger nå et ekte mannsopprør i vesten!!!

Hva mener du? Legg igjen din kommentar i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar