Veganerkulten ødelegger barns liv

Det er mange i dagens samfunn som kjemper for at man skal gå over fra et primært kjøttbasert kosthold til et plantebasert kosthold for at dette angivelig skal kunne redde verden fra alt fra sultkatastrofer til miljøproblemer og global oppvarming.

Selv har jeg skrevet om hvordan stadig flere mennesker verden over nå forlater veganerkulten da de opplever at et vegansk kosthold ikke er bærekraftig over lengre tid da den fører til livstruende underernæring og andre sykdommer forbundet med et feilslått kosthold.

Vi leser for eksempel ofte om hvordan fruktbarheten i vesten er nedadgående, men vi får aldri noe forklaring på hva som kan ligge bak denne nedgangen, men nå kommer det sakte men sikkert frem stadig mer informasjon som viser at veganere har en høyere grad av barnløshet en andre grupper, og man ser at barn som vokser opp som del av veganerkulten ofte på grunn av underernæring ikke utvikler seg helt som de skulle.

I et innlegg i den danske avisen Politikken kan du for eksempel nå lese om hvordan en 12 år gammel jente som vokste opp i en veganer familie på grunn av underernæring har helse som en 80 år gammel kvinne, og at hennes ryggrad og andre organer ikke er fullstendig utviklet som følge av hennes veganske kosthold.

Man bør da som et oppegående selvtenkende individ ha lov å stille seg kritisk til organisasjoner og personer som Gunhild Stordalen og hennes EATforum som ønsker å tangsinnføre et plantebasert kosthold for alle, og man bør spørre seg selv «hva er det egentlige målet til disse menneskene?».

Nå blir det selvfølgelig opp til deg selv å velge hva du ønsker å spise eller ikke spise, men det vi alle burde være enige i er at man bør i det minste for barn kunne kreve at foreldrene er forpliktet å gi dem et kosthold som ikke forhindrer dems utvikling.

Si hva du mener i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar