EUs paramilitære politistyrke satt inn for å nedkjempe de gule vestene i Frankrike

Demonstrasjonene mot Frankrikes president Emmanuel Macron er inne i sin 11 uke, og det ser ikke ut som om demonstrasjonene vil avta med det første da demonstrantene har både støtte hos et stort flertall av det franske folk og hos det franske politiet.

Av disse grunner er det mange som har undret seg over politiets voldsbruk ovenfor demonstrantene, og stadig flere mener årsaken er at det ikke er fransk politi som er satt inn mot demonstrantene, men politifolk tilhørende den paramilitære politistyrken kalt European Gendarmerie Force.

European Gendarmerie Force (EGF) er en paramilitær politistyrke styrt og underlagt den Europeiske Union (EU), og politimennene som nå befinner seg i Paris kan derfor komme fra alle EU land, og vil derfor ikke nødvendigvis ha noen problemer med å utøve vold mot de franske demonstrantene.

Det ser nå stadig mer ut som om vi ser fremveksten av et EU som en superstat fremfor et politisk og økonomisk samarbeid mellom frie suverene nasjoner.

Hva mener du om denne saken? Tror du planen til EU forkjemperne er en felles Europeisk stat slik USA er eller tror du dette bare er en konspirasjonsteori?

Si din mening i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar