Venstresiden i USA viser nå sosialismen og venstresidens sanne ansikt!

Ifølge en ny lov som det demokratiske partiet i USA nå ønsker å innføre i staten Virginia vil gjøre det lovlig for kvinner å abortere/drepe sitt nyfødte barn.

Loven fremmes av det demokratiske partiet og Virginias demokratiske guvernør Ralph Northam som en radikal ny abortlov som vil fremme kvinners rettigheter, og er et stort steg i kampen for likestilling i USA.

En tilsvarende lov er allerede til stor jubel blitt innført i New York til stående applaus fra folkevalgte demokrater, og tilsvarende lover blir nå fremmet av demokrater rundt om i hele landet.

Under kan du høre guvernør Ralph Northam selv forklare loven:

Enkelte forkjempere av loven hevder at det er snakk om babyer som er født med en alvorlig defekt eller som ikke vil kunne leve særlig lenge på egenhånd, noe som har fått politikere på høyresiden til å reagere med å kalle loven en ny type «nazi» lov, og at det demokratiske partiet og dems radikale sosialister nå viser hvorfor Hitlers parti het «det Tyske nasjonalSOSIALISTISKE arbeiderparti».

Nå har vi enda ikke kommet like langt i radikaliseringen av den norske venstresiden, men mye tyder på at den amerikanske venstresidens politikk ofte i løpet av et par år også blir innført som en del av den radikale norske venstresidens politiske agenda.

Et eksempel på dette er den såkalte «identitetspolitikken» som i dag bare et års tid etter den ble populær i USA og Canada er blitt innført som en del av det norske lovverket.

Så hva mener du? Synes du det er greit å ta livet av et nyfødt barn dersom moren etter fødselen finner ut at hun allikevel ikke vil ha barnet?

Si din mening i kommentarfeltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Author: Aage Johan S. Sundvor

Legg igjen en kommentar