TV-Serier

NETFLIX: Star Trek Discovery

Da har jeg sett hele Sesong 1 og episode 1, 2 og 3 av Netflix sin Star Trek serie, og jeg må si jeg er veldig skuffet over hvor dårlig serien er.

Når jeg skal se en film eller en TV serie av typen fantasi eller science fiction så er noe av målsetningen å kunne unnslippe virkelighetens verden hvor man krangler om alt fra prisen på poteter til hva hvor mange kjønnspronomen som bør finne.

Dette ser det dessverre ikke ut til at Netflix eller manusforfatteren av Netflix sin Star Trek serie Discovery har forstått, og serien virker nå stadig mer som en ren propaganda film for den politiske venstresiden i USA en som en videreføring av den originale Star Trek serien fra 1970 tallet.

I Netflix sin versjon av Star Trek har man ikke bare endret politikken i serien til å representere venstresidens noe mer ekstreme politikk, men man har også gjort så store endringer på mange av de tingene som gjør Star Trek til Star Trek noe som også har fått hardbarkede fans til nå å ta avstand fra serien de frem til nå har verdsatt så høyt.

Blant endringer man har gjort for politiske årsaker er at det nå så å si er utelukkende kvinnelige helter i serien som ikke bare er sterkere en alle de mannlige karakterene i serien, men de mennene som faktisk kan noe er også enten transseksuelle eller homofile.

Videre er kjente karakterer i serien som seriens kanskje viktigste personlighet vulcanen Spock redusert til en svak feminisert versjon av seg selv, som lider av psykiske og emosjonelle problemer til tross for at Spock i originalserien og frem til nå er blitt fremstilt som en psykisk intellektuell sterk person som setter logikk fremfor følelser.

Endringen av karakteren Spock har også kanskje vært den aller største kilden til at fansen av Star Trek nå raser, men i følge flere kommentatorer på nett så er også jaget etter å gjøre serien så politisk korrekt som mulig også en stor kilde til misnøye.

For eksempel har man gjort seriens hovedperson Michael Burnham som spilles av skuespillerinnen Sonequa Martin-Green til en allvitende ufeilbar heltinne, og man har for å fremme venstresidens versjon av likestilling gjort nesten alle kvinner i serien fysisk sterkere en menn helt uavhengig av skuespillerens kroppsbygning.

Hadde man her snakket om en fantasi serie eller en science fiction serie hvor handlingen foregikk i et alternativt univers så ville jeg kanskje kunnet ha oversett litt av disse tingene, men ettersom serien handler om vårt univers noe sett inn i fremtiden så blir det latterlig å se en liten halvfeit kvinne som nesten ikke kan løpe ikke bare vinne et kappløp, men gjøre det selv med en midlertidig stopp til tross for at de hun kappløper mot ser ut til å være muskuløse mannlige atleter.

At de også har beveget seg bort i så stor grad fra originalseriens kildemateriale er også noe jeg og mange tidligere fans har reagert på, og vi ser nå at de samme feilene som ødela hele Star Wars franchise nå gjentas med Star Trek.

For å vise hvor dårlig mottatt denne serien er blitt kan man se på gratis versjonene av serien som Netflix har gjort tilgjengelig på YouTube hvor over dobbelt så mange sier he misliker serien som det er personer som sier de liker den.

Videre kan man se på antallet folk som har sett på gratisepisodene at serien er veldig upopulær, og det går nå rykter om at serien vil bli kansellert.

Star Trek Discovery er en elendig versjon av Star Trek, og er du en fan av originalseriene så bør du holde deg unna Star Trek Discovery serien til Netfix.

Gjerne si hva du mener om Star Trek serien til Netflix i kommentar feltet under.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Leave a Reply